Motiveer je klanten met e-mailmarketing

Marketingbedrijven en andere experts in marketingcampagnes zullen het je ongetwijfeld bevestigen: e-mailmarketing werkt. Maar dan moet je het wel goed doen. Dankzij email marketing integration in het CRM-systeem, zoals dat zo mooi heet, heb je alle tools voor geslaagde e-mailmarketingcampagnes.

Maak hier een afspraak voor een introsessie

Heel eenvoudig e-mailcampagne opzetten

Met de handige widget in desky wordt e-mailmarketing een fluitje van een cent. Je kan in de dropdown-menus kiezen wat voor actie je wil dat de ontvangers van je e-mail ondernemen. Op basis daarvan kan je eenvoudig de juiste boodschap verspreiden.

Kies wie wat krijgt en wanneer

Je hoeft helemaal niet 24/7 klaar te zitten om op de verzendknop te duwen. Ons mailingprogramma doet dat voor jou. In e-mailmarketing gaat het om gepersonaliseerde boodschappen op het juiste moment. In desky kan je je mailing personaliseren én aanduiden op welk tijdstip de mails verstuurd moeten worden. Laat geen kans onbenut.

Leer uit je statistieken

Meten is weten. In marketing is dit een welbekend credo. Daarom voorzien we ook gedetailleerde statistieken van je e-mailcampagnes. Zo kan je zien wat je al goed doet of wat toch nog beter zou moeten.

Nog niet overtuigd? Vraag een vrijblijvende demo!

Ben je nog niet zo vertrouwd met CRM-software of online administratiesoftware? Gelukkig is desky heel laagdrempelig. Ervaar zelf hoe gebruiksvriendelijk dit online CRM-systeem is. Neem vandaag nog contact op en met plezier tonen we je hoe desky je business vooruithelpt.