Maak en verstuur offertes online met desky

Dankzij een ingebouwd programma voor offertes en facturen kan je met het CRM-systeem desky heel eenvoudig offertes en facturen opmaken en versturen. Na goedkeuring van de offerte zet je ze in een handomdraai om in een factuur.

Maak hier een afspraak voor een introsessie

Offerte online accepteren

Geen gedoe met scanners of printers meer doordat klanten je prijsopgave met deze online offertetool ook online kunnen aanvaarden. Gemakkelijk voor jou en je klant.

Offertetemplates

Maak gebruik van onze handige offertetemplates. De gegevens van je klanten worden automatisch hierin overgezet. Zo vermijd je nodeloos en tijdrovend kopieer- en plakwerk.

Focus op je werk

Met de online offertetool die in desky zit ingebouwd hoef je je nooit nog zorgen te maken over de opmaak en de volledigheid van je offertes. Je kan je helemaal op je werk concentreren in de plaats van op tijdrovende administratie.

Nog niet overtuigd? Vraag een vrijblijvende demo!

Ben je nog niet zo vertrouwd met CRM-software of online administratiesoftware? Gelukkig is desky heel laagdrempelig. Ervaar zelf hoe gebruiksvriendelijk dit online CRM-systeem is. Neem vandaag nog contact op en met plezier tonen we je hoe desky je business vooruithelpt.