Houd een goed overzicht van je klanten

Weten wie je klanten zijn en hun contactgegevens en wensen bijhouden is een van de succesfactoren voor een goede business. De klantenbeheersoftware in desky zorgt ervoor dat dat alvast in orde is.
Het online klantenbestand is heel gemakkelijk in gebruik en heeft een uitgebreid aantal opties.

Maak hier een afspraak voor een introsessie

Eenvoudig je klantenbestand opbouwen

De gegevens van je klanten handmatig ingeven in een programma is niet meer van deze tijd. Importeer supersimpel je bestaande klantenbestanden in onze database via Google Contacts of in de vorm van een Excel-bestand. Dit bespaart je een hele hoop tijd en werk om efficiënt een klantenbestand bij te houden.

Of toch gewoon handmatig ingeven

Uiteraard is de functie waarbij je klanten handmatig ingeeft, niet helemaal uit het programma verdwenen. Afhankelijk van het gekozen traject kan je maximaal 1000, 5000 of een oneindig aantal klanten ingeven. Hopelijk is dat genoeg.

Vervolledig je klantenbestand via je website of Facebook

Voor een optimaal klantenbeheer heb je ook een overzicht van de potentiële klanten. Dat zijn de mensen die nog niets van jou kochten of geen dienst aanvroegen maar wel interactief zijn. Om deze toe te voegen aan je online klantenbestand kan je gebruik maken van de speciale contactformulieren van desky op jouw website of Facebookpagina. Wat iemand daar invult, komt automatisch in je klantenbestand. Handig, niet?

Vul ontbrekende gegevens aan met sociale media

Na synchronisatie met verschillende sociale media gaat de klantenbeheersoftware op zoek naar ontbrekende gegevens, zoals adres of verjaardag. Dat kan handig zijn om bijvoorbeeld te werken met de filters en zo gemakkelijk een contact terug te vinden in je lange lijst, of gepersonaliseerde mailings te sturen.

Nog niet overtuigd? Vraag een vrijblijvende demo!

Ben je nog niet zo vertrouwd met CRM-software of online administratiesoftware? Gelukkig is desky heel laagdrempelig. Ervaar zelf hoe gebruiksvriendelijk dit online CRM-systeem is. Neem vandaag nog contact op en met plezier tonen we je hoe desky je business vooruithelpt.